Valentina, Office manager

Profesionalno, vješto i energično – tako mogu opisati Katarinu i selekcijski postupak koji je ona vodila. Nakon uglavnom negativnih iskustava na razgovorima i testiranjima za posao posebice u privatnim firmama, na ovaj interview sam išla potpuno neopterećeno, obzirom da se radilo o privatnoj firmi koja nije imala ni web stranicu niti su se dali pronaći ikakvi javni podaci osim klasičnog financijskog izvješća na sudskom registru i poslovnoj hr, a posebice nakon što me je na vratima dočekao mladić koji nije izgovorio ni dobar dan koji me ostavio da čekam.

Nakon kratkog vremena u salu za sastanke me je vrlo srdačno ali odmjereno uvela Katarina. Bila je izvrsno pripremljena i što se tiče same firme za koju provodi selekcijski postupak kao i mog profila.

Ispitivanju je pristupila vrlo ozbiljno ali dovoljno ležerno da u ne izazove nervozu. Kroz ugodan razgovor je uspjela preletiti svo dosadašnje radno i (životno) iskustvo koje je u mom slučaju pozamašno, a nastavno na to i ispitati i provjeriti svo teorijsko i praktično znanje uže i šire vezano za radno mjesto i vrstu posla. Prvi krug razgovora koji je trajao 45 min je proletio kao sekunda da se u ni jednom trenutku nisam osjećala umorno, pa čak ni svjesno što je sve ona uspjela izvući iz mene.

Za drugi krug razgovora sam znala što me čeka, međutim nisam baš bila raspoložena vizavi svih drugih obaveza koje sam imala, no Katarina je opet iz mene izvukla maksimum da sam ja ta koja je nakraju odabrana za ovo radno mjesto.

Nastavno na sve rečeno mogu reći da je Katarina izuzetan psiholog – ima tu sposobnost čitanja i procjene ljudi, odašilje osjećaj topline (prijateljski nastrojena), prilagodljiva je ali stalno fokusirana.  Veliki profesionalac – za selekcijski postupak pripremljena u svim aspektima, izrazito je posvećena i usredotočena. Njezina motivacija i sposobnosti su prednost u odnosu na sve dosad viđeno.

Drago mi je da sam imala priliku surađivati odnosno da su moje vještine i kvalitete prepoznate od potpunog stručnjaka kao što je Katarina.